maanantai 1. syyskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 36

Tällä viikolla aion kuunnella opettajaa ja muistan tehdä kaikki kotitehtävät. Äidinkielen tunneilla viimeistelen, otsikoin ja tulostan satuni. Lisäksi aion tehdä määrätyt viikkotavoitteet perjantaihin mennessä.

Historiassa opin, mitä tarkoittaa sääty-yhteiskunta ja opin lisää keskiajasta. Fyken tunnin jälkeen osaan kertoa, miten hiili kiertää luonnossa ja biologian tuntien jälkeen osaan tunnistaa enemmän sammalia ja jäkäliä. Kuviksessa piirrän oman kuvani hiilellä, valkoliidulla ja grafiittikynällä. Opettelen myös laskujärjestystä potenssin kanssa ja osaan ratkaista paremmin matemaattisia ongelmia.

 

2 kommenttia:

  1. Tällä viikolla opin historiassa, mitä sääty-yhteiskunta tarkoittaa. Tiedän nyt myös miten hiili kiertää luonnossa. Opin laskemaan paremmin laskujärjestyslaskuja ja opin miten lasketaan allekkain jakolaskuja, sillä aiemmin olin laskenut vain jakokulmalla. Mielestäni tämä viikko onnistui ihan hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hieno, homma, Alma! Osaat tehdä jo hyviä tavoitteita. Nyt otamme yhteiseksi tavoitteeksi lähettää se upea tarinasi sinne Napero-Finlandiaan. Olet onnistunut hyvin monessa asiassa.

    VastaaPoista