maanantai 15. syyskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 38

Tällä viikolla aion harjoitella perjantain matematiikan kokeeseen niin, että se sitten menisi mahdollisimman hyvin. Aion myös laskea joka päivä ainakin yhden lisätehtävän ja käyn laskemassa sumdogissa ainakin 15 laskua. Aion myös yrittää tehdä läksyt joka päivä.

Historiassa kertaan tähän mennessä opittuja asioita tiistain testiä varten. Biologiassa etsin tietoa omaa metsäprojektiani varten, päätän kaikki neljä kasvia ja kirjoitan jokaisesta tietoa omin sanoin. Kirjoitan myös lyhyen käsikirjoituksen kiusaamisaiheista aamunavausta varten keskiviikkoon mennessä.

 

1 kommentti:

  1. Tällä viikolla opin matematiikassa, mitä tarkoittaa yhtälö. En laskenut kuitenkaan aivan joka päivä lisätehtäviä. Keskiviikkona oli matikkapäivä ja koko matikkapäivästä pidin todella paljon. Toivottavasti niitä tulee jatkossa lisää. Tiistaina onnistuin mielestäni ihan hyvin historiantestissä ja opinkin siinä muutaman uuden asian.
    Kirjoitin biologianläksynä kaikista neljästä kasvistani pienen tietopätkän ja vaikka kasvit olivatkin aika tuttuja, osaan nyt kertoa niistä enemmän. Se varmaan oli tarkoituskin.

    VastaaPoista