maanantai 22. syyskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 39

Tällä viikolla aion harjoitella tiistaille siirrettyyn matikankokeeseen, jotta se menisi mahdollisimman hyvin. Tällä viikolla käyn myös laskemassa sumdogissa aionakin 20 laskus, eikä tällä viikolla käy niin kuin edellisellä. Aion myös panostaa biologianprojektiin, jotta se saadaan tällä viikolla valmiiksi. Aion myös hoitaa tehtäväni "perämiehenä", eli huolehdin projektin esittelystä ja kokoan muiden kanssa sekametsään liittyviä kysymyksiä.
Uskonnossa saan tietää, kuka oli Paavali ja miten hän sai nimensä. Fykentunneilla opettelen uusia asioita ilmastonsuojelusta ja teen keskiviikkoon mennessä kiusaamisaiheisen videon.

2 kommenttia:

  1. Tällä viikolla opin matematiikassa laskemaan paremmin erilaisia yhtälöitä ja kävin laskemassa sumdogissa lisätehtäviä. Mielestäni myös koe meni hyvin, vaikka yhden tyhmän virheen teinkin.
    Biologiassa sain tehtyä omasta aiheestasi, ketunleivästä tietotekstin valmiiksi ja sain myös tehtyä siitä Aurasman. Mielestäni projekti jäi vielä vähän kesken, mutta eiköhän sekin asia korjaannu. Uskonnontunneilla tosiaan opin, kuka on Paavali ja saimme videolle valmiiksi. Se esitettiinkin tämän viikon aamunavauksessa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä alma olet oppinut hyvin. ��

    VastaaPoista