perjantai 31. lokakuuta 2014

Lukupäiväkirja

Tällä viikolla piti tehdä oma tavoite siitä, kuinka paljon lukee viikon ja yhden päivän aikana. Oma tavoitteeni oli lukea 30 sivua päivässä, eli 150 sivua koko viikon aikana. Luin joka päivä ainakin 30 sivua, joten onnistuin siis tavoitteessani.

Luin kahta eri kirjaa. Koulussa luin Michelle Harrisonin kirjaa 13 lahjaa. Kirja kertoo tytöstä joka matkustaa isoäitinsä kartanolle äitinsä ollessa työmatkalla. Talo on täynnä keijuja, joita vain Tanya-päähenkilö näkee. Pidemmälle en kamalasti ole päässyt, joten loppuratkaisuista tai juonenkäänteistä en tiedä.

Toisena kirjana minulla oli Erin Hunterin Soturikissat: Keskiyö. Kirja kertoo neljästä metsässä asuvasta klaanista, Myrskyklaanista, Jokiklaanista, Tuuliklaanista ja Varjoklaanista, ja sen päähenkilöitä ovat Myrskyklaanissa asuvat Oravatassu, Vatukkakynsi ja Lehtitassu. Vatukkakynsi saa enteen, joka käskee häntä lähtemään tapaamaan Keskiyötä. Hän kuulee, että neljä muuta kissaa on saanut saman enteen. Loppujen lopuksi kaikki neljä ja joukkoon liittyneet kaksi muuta kissaa - Vatukkakynsi ja Oravatassu, Jokiklaanin Myrkyturkki ja Sulkahäntä, Varjoklaanin Keltaturkki ja Tuuliklaanin Varistassu - lähtevät pitkälle matkalle kohti auringonpesää, paikkaa johon aurinko laskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti