maanantai 27. lokakuuta 2014

Tavoitteet viikolle 44

Tällä viikolla aion erityisesti kiinnittää huomiota lukemiseen, sillä yksi tavoitteistani on lukea joka päivä ainakin 30 sivua. Tällä hetkellä olen sivulla 67 ja aion lukea ainakin 150 sivua tällä viikolla. Aion myös tällä viikolla omana viikonpäivänäni perjantaina aion huolehtia ryhmässääni niistä asioista mitä pitääkin.

Perjantaihin mennessä tiedän lisää tilavuudesta ja osaan selittää kuinka monta litraa menee kuutioon ja kuinka monta desilitraa on yksi kuutiodesimetri. Yritän myös laskea lisätehtäviä. Yrityskylätunneilla aion olla erityisen aktiivinen, sillä koko projekti on todella mielenkiintoinen.

Historiantunnilla, joita tällä viikolla on poikkeuksellisesti vain yksi, kertaan aiemmin keskiajasta tuttuja asioita. Vähitellen alamme opiskelemaan myös Suomen keskiaikaa. Biologiassa aloitamme uuden Afrikka-projektin, kuulen miten lämpöenergia voi siirtyä paikasta toiseen ja opin uutta apostoleista ja heidän teoistaan, sekä kirjeistään.

1 kommentti:

  1. Tällä viikolla onnistuin lukutavoitteessani lukea 30 sivua joka päivä. Kirjoitimme myös filosofian kirjoitelman, jonka sain torstaina valmiiksi. Olin siihen ihan tyytyväinen. Matematiikassa opin, kuinka monta litraa menee kuutiodesimetriin ja laskin joka päivä lisätehtäviä. Yrityskylätunneilla saimme tietää luokkamme ammatit ja kirjoitimme työhakemuksia, jonka kyllä harmikseni unohdin kotiin.
    Historiassa opinkin siitä, että miten kuolema liittyi keskiajan ihmisten elämään. Opin biologiassa uusia asioita Afrikasta. Fyken tunti oli erityisen mielenkiintoinen, sillä teimme kaksi erilaista koetta, joiden avulla huomasimme miten lämpöenergia siirtyy paikasta toiseen.

    VastaaPoista