maanantai 3. marraskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 45

Tällä viikolla aion kiinnittää erityistä huomiota matematiikkaan, sillä perjantaina on koe. Yritän laskea perjantaihin mennessä ainakin 20 laskua sumdogissa. Keskiikkona on myös matikkapäivä. Toivottavasti siitä tulee yhtä kiva kuin edellinenkin.

Tiistaina mietimme, mitä maita haluamme tutkia Afrikasta. Tutkimme myös Afrikan kasvillisuusvyöhykkeitä ja kulttuurialueita. Yritän myös äidinkielessä lukea edelleen 30 sivua päivässä, tai jos en ehdi niin 150 sivua päivässä. Uskonnossa jatkan projektimme tekoa, jotta se saataisiin valmiiksi. Historiassa aloitamme käsittelemään Suomen keskiaikaa, joka on kiinnostavaa, sillä tiedämme jo mitä muualla Euroopassa tapahtui samaan aikaan.

Kuviksessa jatkan perspektiivipiirroksen tekoa. Se oli aluksi hankalaa, mutta toivottavasti tällä viikolla onnistun hieman paremmin. Tarkoituksenahan oli piirtää jotain keskiaikaan liittyen. Yrityskylätunneill opin, mitä tarkoittaa vero ja suunnittelemme yrityksemme sääntöjä.

1 kommentti:

  1. Tällä viikolla oli matematiikkapäivä ja perjantaina oli koe. Matematiikkapäivä oli tosiaan yhtä mukava kuin edellinenkin ja toivottavasti niitä tulisi jatkossa lisääkin. Koe meni ihan hyvin ja kävin laskemassa sumdogissa ainakin 20 laskua - ihan niin kuin tavoitteeni olikin.
    Biologiassa selvitimme lisää asioita Afrikan kasvillisuusvyöhykkeistä. Äidinkielen lukutavoitteenani oli lukea ainakin 30 sivua päivässä ja ylitin sen 150 sivua aika reilusti, luin nimittäin yli 450 sivua, kiitos hyvien kirjojen.
    Alotimme myös historian tunneilla käsittelemään Suomen keskiaikaa. Harjoittelijat esittivät hauskan näytelmän Suomen keskiaikaan liittyen ja saimme sen jälkeen itse eläytyä samoihin rooleihin kuin näytelmässä. Kuviksessa piirsimme huonetta ensin lyijykynällä ja ja jatkoimme sitten työtä "pölypastelleilla". Se oli todella kivaa!
    Yrityskylätunneilla opin mitä tarkoittaa vero ja miksi niitä maksetaan. Suunnittelimme tosiaan myös oman yrityksemme sääntöjä.

    VastaaPoista