maanantai 10. marraskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 46

Tällä viikolla, torstaina, lähdetään Yrityskylään! Kolmen viimeisen yrityskylätunnin aikana opinkin lisää asioita siihen liittyen. Äidinkielessä jatkamme lukutavoitteitamme. Viime viikolla tavoitteeni oli lukea 30 sivua päivässä, mutta tällä viikolla aion lukea ainakin 40 sivua päivässä. Perjantaihin mennessä sivuja pitäisi siis olla kertyneenä ainakin 200.
Historiassa opiskelen lisää Suomen keskiaikaa, asioita mitkä siirtyivät Euroopasta tänne ja sitä, kuinka Ruotsi hallitsi Suomea. Biologiassa aloitamme vihdoinkin Afrikka-projektin ja alan tekemään esitystä omasta Afrikan maastani. Tiedonhankintataitoja siis tarvitaan! Kuviksessa jatkamme perspektiivin piirtämistä ja piirrämmekin jotain Afrikkaan liittyvää.
Matematiikassa aion yhtenä urakkana laskea kulmalaskuja ja käyn laskemassa sumdogissa ainakin 50 laskua.

1 kommentti:

  1. Kävimme torstaina Yrityskylässä. Kokonaisuudessaan se oli aivan huippu kokemus! Opin maksamaan laskuja ja opin, mitä yrityksen pyörittämiseen oikeasti kuuluu. Ei se ole oikeasti niin helppoa.
    Lukutavoitteeni on vielä hieman auki, mutta koska perjantai päivänselvästi kuului viikkoon, luen tänään lukutavoitteeni täyteen. Historian tunnilla opiskelimme Suomen keskiaikaa ja kuulin, että Ruotsi ei ollut ainoa valtio mikä
    halusi hallita Suomea. Nyt osaan myös kenelle vain, mikä on Pähkinäsaaren rauha. Biologiassa etsin tietoa omasta Afrikan maastani Egyptista ja sain tietotekstin valmiiksi. Myös kuviksen tunnilla aloitimme valmistelemaan Afrikka aiheista kuvistyötä. Kulmalaskuja emme kamalasti ehtineet laskea, mutta muistan nyt paremmin erilaiset kulmat. Laskin myös laskuja sumdogissa,

    VastaaPoista