maanantai 24. marraskuuta 2014

Tavoitteet viikolle 48

Tällä viikolla aion panostaa paljon kirjaesitelmääni. Omana kirjanani on Michelle Harrisonin 13 lahjaa, jonka luin jo pari viikkoa sitten. Aion myös tällä viikolla pitää kiinni lukutavoitteestani. 40 sivua siis päivässä, joten perjantaihin mennessä 200 sivua pitäisi olla luettuna. Tällä viikolla on myöa poikkeuksellisesti tiistaina ja torstaina fykeä. Aion osata perjantaihin mennessä, mitä erilaisia aineita on ja mitä aine tarkoittaa.

Matematiikassa opiskelemme vielä lisää nelikulmioista ja minulle suhteellisen uutena asiana erilaisia mittakaavoja, suurennuksia ja pienennöksiä. Uskonnossa opiskelemme, mikä on kristittyjen uskontunnustus. Historiaa on vain tiistaina ja silloin pidämme jonkinlaisen arvioinnin keskiajasta. Bilogiassa tavoitteenani on yrittää saada piilotettua Aurasma Afrikan karttaamme. Kuviksessa jatkamme Afrikka aiheisten "pahvilaatikkojemme" tekemistä.

 

1 kommentti:

  1. Pidin tiistaina kirjaesitelmäni, joka meni ihan hyvin, joten pysyin siltä osin tavoitteesani. Luin myös tällä viikolla kirjaani reilusti yli 200 sivua. Fykessä opin, mikä on aine ja tuote, ja milloin aineesta tulee tuote. Matematiikan tunneilla opin suurennoksista ja pienennöksistä todella paljon uusia asioita ja osaisin nyt selittää kenelle vain, miten mittakaava lasketaan.
    Uskonnossa opin, mikä on uskontunnustus ja miten se menee. Biologiantunteja oli tällä viikolla vain yksi, mutta sain piilotettua Aurasman Afrikan karttaamme Egyptin kohdalle,

    VastaaPoista