maanantai 1. joulukuuta 2014

Tavoitteet viikolle 49

 Tällä viikolla lukutavoitteen suorittaminen jatkuu! Erona on vain se, että tällä viikolla luenkin joka päivä ainakin 50 sivua. Perjantaihin mennessä olen siis lukenut ainakin 250 sivua. Pidämme myös tällä viikolla puheita aiheesta Hyvä elämä. Aion tehdä puheen valmiiksi silloin kuin pitääkin ja yritän panostaa puheen pitämishetkeen mahdollisimman paljon. Haastavaa se tulee olemaan, mutta enköhän joten kuten selviydy.
 Tiistaina Biologiassa tutustumme moneen Afrikan maahan, sillä käymme läpi kaikkien Afrikka-videot. Tavoitteena olisi ainakin oppia tunnistamaan ainakin 3 uutta Afrikan maata ja osaan perjantaihin mennessä kertoa tarkalleen missä ne ovat ja millä kasvillisuusalueella. Historiassa siirrymme tutkimaan kaukaisien maiden historiaa. Palautan myös kaikki syksyn historianprojektit Google Classroomiin, jos ne eivät vielä siellä ole.
 Matematiikassa opiskelemme lisää mittakaavoista, tutkimme kappaleita. Opiskelemme myös matemaattista päättelyä. Uskontoa meillä on tällä viikolla kaksi tuntia ja opin lisää luostarielämästä ja kirkon jakautumisesta kahtia. Tavoitteena olisi myös saada Afrikka-dioraama valmiiksi perjantaina kuviksen tunnilla.

2 kommenttia:

  1. Tällä viikolla onnistuin ainakin lukutavoitteeni osalta. Luin siis joka päivä ainakin 50 sivua. Äisinkielen tunneila pidin myös puheen hyvästä elämästä, joka meni ihan hyvin, jännitti vain hieman.
    Biologiassa kävimme läpi Afrikka-videoitamme. Sen seurauksena osaan nyt sanoa ainakin kolme Afrikan maata ja näyttää, missä ne sijaitsevat. Opin uusia asioita historiassa ja sain kuulla, mitä ovat Nazcan kuviot. Opin tällä viikolla laskemaan mittakaavaa. Opin myös laskemaan uudenlaisia matemaattisia ongelmia. Uskonnossa opettelimme kirkon jakautumisesta kahtia, milloin se tapahtui ja pidimme pienen Kahoot-kyselyn aiheesta,

    VastaaPoista
  2. Olet Alma oppinut syksyn mittaan muotoilemaan ja tekemään tavoitteita todella hienosti, ja osaat myös arvioida tavoitteisiin pääsyä hienosti. Puheesi meni tosiaankin hienosti, eikä jännittämistä juuri huomannut. Oletko lukenut Google Classroomista, millaista palautetta olet saanut pariltasi? Sinulla oli paljon onnistumisia tällä viikolla.

    VastaaPoista