maanantai 9. helmikuuta 2015

Tavoitteet viikolle 7

Tällä viikolla matematiikassa opiskelemme lisää desimaalilukujen jakolaskua ja yritän harjoitella paljon maanantain matematiikan kokeeseen. Yritän myös laskea ainakin 25 lisätehtävää perjantaihin mennessä. Äidinkielessä kertaamme vielä sanaluokkia, jotta ne tulevat vielä enemmän tutuksi. Meillä on myös luetun ymmärtämistestejä. Aion lukea ainakin 250 sivua kirjoja viikonloppuun mennessä.

Biologiassa ja maantiedossa jatkamme Aasian opiskelemista. Perjantaihin mennessä minun täytyisi osata näyttää Japanin kartalta sen tärkeimpiä kaupunkeja, ainakin kaksi tulivuorta ( joita on siellä paljon ) ja sen tärkeimpiä saaria. Opiskelemme myös hieman Thaimaan ja Lähi-idän asioista. Uskonnossa opettelemme sitä, mitä on kristikunta ja mitä se tarkoittaa tänään. Historian tunneilla opiskelemme löytöretkeilijöistä ja heidän reiteistään. Perjantaihin mennessä osaan nimetä ainakin kaksi löytöretkeilijää.

Tottakai yritän käyttäytyä viikon aikana hyvin ja tehdä kaikki kotitehtävät.

 

1 kommentti:

  1. Matematiikassa tällä viikolla opin lisää jakolaskua ja harjoittelin jonkin verran kokeeseen. Tein myös lisätehtäviä. Äidinkielessä teimme luetun ymmärtämistestejä ja ne menivät ihan hyvin. Luin paljon kirjoja, yli 250 sivua.
    Biologiassa opin paljon uusia asioita Aasiasta. Meillä oli Kahoot Japanista ja tein sekä Thaimaasta, että Saudi-Arabiasta Keynoten. Uskonnossa opin muista uskonnoista. Historian tunneilla opiskelimme löytöretkeilijöistä ja teimme pienen ryhmätyön Kristoffer Kolumbuksesta.

    VastaaPoista