maanantai 16. helmikuuta 2015

Tavoitteet viikolle 8

Tällä viikolla matematiikassa aion harjoitella paljon tiistain matematiikan kokeeseen, jotta se menisi mahdollisimman hyvin. Teen myös ainakin 20 lisätehtävää, opettelen murtolukuja ja työskentelen reippaasti 6b-luokan kanssa pidettävässä matikkapajassa. Äidinkielessä opin uusia asioita sanojen taivutuksesta ja harjoittelen myös äidinkielen pieneen testiin sanaluokista. Yritän myös kirjoittaa ainakin 4 sivua kirjaani viikonloppuun mennessä. 250 sivun lukeminenkin olisi tavoitteena.

Historiassa esitämme viime viikolla tehdyt projektimme ja keskitymme vielä löytöretkeilijöihin. Perjantaihin mennessä tiedän ainakin 5 uutta asiaa heistä. Uskonnossa opin erimielisyyksistä. Myös biologiassa meillä on koe, johon aion harjoitella paljon. Opiskelemme kuitenkin vielä hetken Aasiaa, Intiaa ja Lähi-Itää. Niistä kaikista aion oppia ainakin 6 uutta asiaa viikonloppuun mennessä. Kuviksessa aloitamme luultavasti akryylivärityön jostakin kultakauden taiteilijasta. Valitsin Helene Schjerfbeckin.

Kuten tavallista, yritän myös käyttättyä hyvin ja muistaa kotitehtävät koko viikon ajan.

 


Helene Schjerfbeck: Tanssiaiskengät

1 kommentti:

  1. Matematiikassa meillä oli koe ja matikkapäivä. Aloimme myös opiskella murtolukuja ja laskin paljon lisätehtäviä. Äidinkielessä opin paljon nominien taivutuksesta ja vielä sanaluokista. Testi meni hyvin. Luin myös kirjoja sen verran, että sain tavoitteeni täytettyä.
    Historiaa meillä ei vielä tämän viikon osalta ole ollut, mutta opin kotona jonkin verran asioita inkakulttuurista. Uskonnon tunnilla aloitimme draamaesityksen. Myös biologiassa meillä oli koe, joka onnistui hyvin. Kertasin myös Aasian asioita ja opin paljon uutta. Aloitamme myös kuviksessa tänään akryylivärityön.

    VastaaPoista