maanantai 23. helmikuuta 2015

Tavoitteet viikolle 9

Tällä viikolla matematiikassa opiskelemme samannimisiä ja erinimisiä murtolukuja ja vertailemme niitä. Yritän laskea ainakin 20 lisätehtävää ja muistaa kaikki kotitehtävät. Äidinkielessä kertaamme vielä sanaluokkia. Aion lukea ainakin 250 sivua ja kirjoittaa omaa kirjaani vähintään 4 sivua viikonloppuun mennessä.

Historiassa opin uutta löytöretkeilijöistä ja osaan perjantaina kertoa heistä ainakin 5 asiaa. Kuviksessa teen työni valmiiksi. Uskonnossa teemme draamaprojektimme valmiiksi.

Hiihtolomalla aion lukea ainakin 350 sivua ja ulkoilla paljon.

1 kommentti:

  1. Tällä viikolla matematiikassa opin samannimisistä ja erinimisistä murtoluvuista ja miten erinnimisistä murtoluvuista saa samannimisiä. Laskin ainakin 20 lisätehtävää ja tein kotitehtävät. Äidinkielessä luin sen verran, että sain tavoitteeni täytettyä, mutta kirjaani en ehtinyt kirjoittaa neljää sivua. Kirjoitin noin 2 sivua. Osaan nyt myös kertoa kenelle vain, mitä ovat predikaatti ja subjekti.
    Historiassa kävimme läpi edellistä kappaletta ja kotona opin, mikä on kolmiokauppa ja mitä intiaanit keksivät. Sain kuviksen työni valmiiksi ja olen siihen ihan tyytyväinen. Uskonnossa esitimme draamaesityksen ja kertasimme edellisellä kerralla opittua.

    VastaaPoista