maanantai 9. maaliskuuta 2015

Tavoitteet viikolle 11

Tällä viikolla matematiikassa aion oppia lisää murtoluvuista ja matematiikan filosofiasta keskustelemista. Perjantaihin mennessä lasken ainakin 15 lisätehtävälaskua ja muistan kaikki kotitehtävät. Äidinkielessä kertaamme vielä sijamuotoja ja lauseenjäsennystä. Yritän myös kirjoittaa kirjaani ainakin 4 sivua perjantaihin mennessä. Luen kirjoja ainakin 250 sivua.

Historiassa opin lisää intiaaneista, mitä olemme heiltä saaneet ja löytöretkistä. Osaan viikonloppuun mennessä kertoa kaksi asiaa löytöretkien hyödyistä ja kaksi asiaa niiden haitoista. Kuviksessa viimeistelen työni ja teen pienen esityksen Helene Schjerfbeckistä ja työstä Tanssiaiskengät. Uskonnossa opin oikeudenmukaisuudesta.

 

3 kommenttia:

 1. Viikon aikana matematiikassa opin murtolukujen yhteen- ja kertolaskua. Tein kaikki kotitehtävät ja laskin lisätehtäviä. Nyt osaan kertoa myös hyvin, mitkä ovat objekti, subjekti ja predikaatti. Kirjoitin ainakin 6 sivua kirjaani ja luin todella paljon.
  Historiaa ei tällä viikolla paljoa ollutkaan, joten en oppinut hirveästi intiaaneista. Kotona opiskellessa kuitenkin opin monta asiaa löytöretkien hyödyistä ja haitoista. Kuviksessa tein Viivin kanssa esityksen Helene Schjerfbeckistä ja Tanssiaiskengistä, josta tein taidejäljennöksen.
  Torstaina olimme Vuokatissa ja hiihdin paljon. Yhteisien ryhmämme tavoitteiden osalta onnistuimme mielestämme hyvin. Teimme yhteistyötä ja autoimme toisia.

  VastaaPoista
 2. Hieno blogi sulla.

  Hienoa, että olit tehnyt lisätehtäviäkin pakollisten lisäksi. Onneksi myös ryhmänne yhteistyö sujui noin hyvin.

  T: Mari

  VastaaPoista
 3. Hieno blogi sulla.

  Hienoa, että olit tehnyt lisätehtäviäkin pakollisten lisäksi. Onneksi myös ryhmänne yhteistyö sujui noin hyvin.

  T: Mari

  VastaaPoista