maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tavoitteet viikolle 12

Tällä viikolla matematiikassa opettelemme murtolukujen jakamista murto- ja kokonaisluvulla, sekä kokonaisluvun jakamista murtoluvulla. Jatkamme myös matematiikan filosofioimista. Yritän perjantaihin mennessä laskea ainakin 15 lisätehtävälaskua ja muistaa tehdä kaikki kotitehtävät. Äidinkielessä panostan erityisesti omaan kirjaani, joka on aivan loppusuoralla. Jos vain mahdollista, yritän kirjoittaa sen loppuun asti. Luen myös ainakin 200 sivua kirjoja.

Kuviksessa aloitamme kirjan kannen suunnittelemista. Yritän saada sen mahdollisimman pitkälle. Biologiassa, fykessä, äidinkielessä ja uskonnossa teemme lehden. Opiskelemme myös riippuvuutta aiheuttavista aineista tai asioista.

 

1 kommentti:

  1. Tämän viikon aikana opin todella paljon uusia asioita. Matematiikassa opin murtolukujen kertomista ja jakamista. Laskin lisätehtäviä ja tein kaikki kotitehtävät. Äidinkielessä emme edenneet oikeastaan ollenkaan eteenpäin, mutta kirjoitin paljon omaa kirjaani. Se on tällä hetkellä oikeastaan lausetta vaille valmis. Luin myös ainakin 200 sivua.
    Kuviksessa teimme kirjoillemme kansikuvia. Sin sitä ihan hyvin eteenpäin. Tämä viikko oli myös päihdeteemainen. Teimme e-lehteä ja tehtäväni oli Päätoimittaja. Opin paljon asioita päihteiden hyödyistä ja haitoista.

    VastaaPoista