maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tavoitteet viikolle 17

Tällä viikolla matematiikassa aion oppia lisää prosenttilaskuja, niin hyvin että osaan selittää kenelle vain miten jokin prosentti lasketaan. Lasken myös ainakin 20 lisätehtävälaskua. Äidinkielessä emme opiskele mitään uutta, mutta aion lukea sitäkin enemmän. Ainakin 50 sivua päivässä, joten perjantaihin mennessä sivuja pitäisi olla kertyneenä ainakin 250.

Historian kokeeseen aion lukea todella paljon. Kerrattavia aiheita ovat Suomen ja Ruotsin historiaan liittyvät asiat. Yritän lukea joka päivä. Fykessä opin viikonloppuun mennessä ainakin viisi uutta asiaa sähköstä. Keskiviikkona on myös Hese-kisa, jossa aion yrittää parhaani.

 

1 kommentti:

  1. Tämän viikon aikana olen oppinut tosi paljon! Matematiikassa kertasimme prosenttilaskuja ja moni hieman epäselvä asia selveni. Nyt osaan ne mielestäni todella hyvin. Laskin lisätehtäviä ja muistin kotitehtävät. Luin pulpettikirjaani yli 250 sivua.
    Historian koe meni ihan hyvin. Kertasimme viikon aikana myös Ruotsin suurvallan nousua ja tuhoa. Fykeä meillä oli tiistaina B-luokan kanssa. Opin lisää kytkennöistä ja erilaisista tavoista tuottaa sähköä.

    VastaaPoista